BEDRIJFSNETWERK EN ZAKELIJK WIFI

Een optimaal bedrijfsnetwerk en een stabiele zakelijke wifi worden alsmaar belangrijker mede door het nieuwe werken. De wijze waarop tegenwoordig gewerkt wordt, kenmerkt zich met name door een hoge mate van flexibiliteit en mobiliteit. Traditionele bureaus met desktop worden ingeruild door flexplekken waar met tablets en laptops gewerkt wordt. Sommige organisaties gaan verder en hanteren een BYOD-beleid (Bring Your Own Device). Dit alles vraagt om een bedrijfsnetwerk dat deze manier van werken ondersteunt.

BRANCHESPECIFIEK BEDRIJFSNETWERK AANLEGGEN?

Wilt u een branchespecifiek bedrijfsnetwerk aanleggen? Wij leggen bedrijfsnetwerken aan geheel naar wens. Netwerken die zo zijn ingericht dat uw bedrijfsvoering ondersteund wordt door een stabiele infrastructuur. Uw netwerk werkt met u.

OptimaalWifi biedt naast algemene oplossingen ook oplossingen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor horeca, industrie, retail en de recreatiesector.

Bekijk wat wij uw onderneming kunnen bieden;

HORECA

Wifi is voor bezoekers erg belangrijk.
Uw wifi kan meer dan alleen internet verspreiden. Laat uw wifi netwerk voor u werken!
MEER INFO

RETAIL

U kent uw klanten. Kent u ook uw bezoekers? Gebruik uw zakelijk wifi netwerk om data te verzamelen en start met de inhaalslag.
MEER INFO

INDUSTRIE

Complexe omgeving, veel clients, hoge eisen. Geen situatie is te complex voor onze zakelijk wifi oplossingen voor industriële omgevingen.
MEER INFO

RECREATIE

Ook in de verste hoek van uw camping een snel en stabiel Wifi signaal?
MEER INFO

“Mijn gasten zijn blij, dus dan ben ik ook blij! Gewoon prima wifi in heel het hotel en voor mij geheel zorgeloos want als er eens iets is, wordt het snel opgelost, van afstand of hier op locatie. Prettige service!” – Hotel Les Charmes, Maastricht

ZAKELIJK WIFI NETWERK AANLEGGEN

OptimaalWifi legt zakelijke Wifi netwerken aan in Brabant en Limburg en met name in de regio Maastricht en Eindhoven. Wij leggen uw netwerk aan zodat uw medewerkers over de infrastructuur kunnen beschikken die benodigd is; een veilige, stabiele en snelle zakelijk wifi verbinding met het bedrijfsnetwerk. Ook uw gasten kunnen op een apart gastennetwerk inloggen. Voor veel zakelijke toepassingen zoals VPN en Voice over WLAN (VoWLAN) is het noodzakelijk dat het netwerk goed geconfigureerd is. Wij doen dat graag voor u.

zakelijk Wifi Maastricht - Eindhoven
Bedrijfsnetwerk aanleggen, Eindhoven Maastricht
ONDERHOUD WIFI BEDRIJFSNETWERK

Ook het onderhoud aan het WIFI bedrijfsnetwerk vormt, naast de installatie van het bedrijfsnetwerk, onderdeel uit van de dienstverlening van OptimaalWifi. Wij opereren voornamelijk in de regio Maastricht en Eindhoven. Onderhoud is immers erg belangrijk voor de prestaties van het bedrijfsnetwerk. Alleen door onderhoud blijven ook op lange termijn de prestaties maximaal en de veiligheidsrisico’s minimaal. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw zakelijk wifi verbinding.

OptimaalWifi beheert uw zakelijk wifi vanuit de cloud. Vanaf afstand kan er worden ingelogd op uw access points en kunnen wijzigingen aangebracht worden en kan de software geüpdate worden. Hierdoor blijft uw zakelijk wifi netwerk optimaal functioneren, geheel naar uw wens én binnen de kaders van de Nederlandse regelgeving betreffende kanaal gebruik en uitgestraalde zendvermogen. En mocht u behoefte hebben aan een extra SSID, ander wachtwoord, gastnetwerk of andere instellingen, dan kan dat ook vanaf afstand voor u geregeld worden.

GEÏNTERESSEERD?

NEEM DIRECT CONTACT OP

OptimaalWifi is gecertificeerd volgens de volgende normen.