LAAT EEN STABIEL THUISNETWERK AANLEGGEN!

OptimaalWifi heeft alle kennis en ervaring om ook bij u een stabiel wifi netwerk aan te leggen en wij bieden zelfs garantie op het wifinetwerk. Dat betekent dus voor u een stabiel thuisnetwerk wat u en uw apparaten verbindt en verbonden houdt. Want dan kan er genoten worden van vloeiende beeldgesprekken met familie, een film kijken of andere favoriete applicaties gebruiken. Dat betekent ook dat het wifi signaal beschikbaar is, overal waar we wensen. Misschien in de tuin, of in de studeerkamer op zolder. De plek in huis waar u gebruik maakt van online diensten, moet úw keuze zijn en dus niet bepaald worden door de beperkte prestaties van uw wifi signaal.

WIFI SIGNAAL OPTIMALISEREN?

Wilt u het Wifi signaal verbeteren? OptimaalWifi heeft de kennis en ervaring om u overal in huis een stabiel Wifi signalen te kunnen garanderen.
Zowel voor Ziggo, KPN, Tele2 als elke andere provider geldt hetzelfde; de wifi router die uw internetprovider verstrekt is vaak ontoereikend om uw hele woning te voorzien van een stabiel wifi signaal. Een veel gebruikt middel om het signaal te verbeteren, is de inzet van zogenaamde repeaters of versterkers. Dit kan in sommige gevallen het beoogde effect hebben maar wat vaak vergeten wordt, is dat de bandbreedte gehalveerd wordt. Het wifi signaal verbeteren kan ten koste gaan van de snelheid van uw verbinding. Ook zien wij vaak dat deze versterkers voor conflicten zorgen, bijvoorbeeld met ip-adressen. Wij werken dan ook alleen met access points die op strategische locaties in uw huis geplaatst worden. Zodoende heeft u een goed thuisnetwerk waarbij u overal in huis een stabiele, veilige én snelle wifi verbinding heeft. Gegarandeerd.

stabiel thuisnetwerk aanleggen Eindhoven - Maastricht
Wifi signaal verbeteren Eindhoven - Maastircht
EEN THUISNETWERK AANLEGGEN?

Een stabiel thuisnetwerk is belangrijk omdat wifi in steeds meer huishoudens de basis vormt waar veel toepassingen gebruik van maken. Te denken valt aan thermostaten, cv, beveiligingscamera, verlichting, enz. En het worden er steeds meer. Door dergelijke toepassingen in huis te halen, maken we zelf ons wifi signaal steeds belangrijker. Wifi verbindt ons niet alleen met de buitenwereld, ook veel apparatuur in het huis is afhankelijk van een stabiel wifi signaal. OptimaalWifi zorgt ervoor dat uw wifi signaal goed presteert zodat u en uw toepassingen zorgeloos verbonden zijn. Nu en in de toekomst.

GEÏNTERESSEERD?

NEEM DIRECT CONTACT OP

OptimaalWifi is gecertificeerd volgens de volgende normen.