SMART HOME

Een goed WiFi signaal kan meer voor u betekenen dan snel surfen en email binnenhalen. Uw gehele bedrijfspand of woning is te automatiseren door uw apparaten te verbinden waardoor deze niet alleen van afstand te bedienen zijn, maar ook automatisch kunnen handelen. Zo gaat het zonnescherm naar binnen als regen wordt verwacht en wordt het koffieapparaat ingeschakeld als de wekker gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Leuk en handig, maar ook veilig. Zo beveiligt u panden of terreinen met camera’s en kunt u live meekijken. Ook gaan rolluiken automatisch omhoog zodra het brandalarm afgaat, zodat vluchtwegen vrij gemaakt worden.

FIBARO

OptimaalWifi is gecertificeerd Fibaro partner. Wij leveren en installeren de complete en krachtige oplossingen van Fibaro waarmee u uw woon en werkomgeving kunt automatiseren. Door gebruik te maken van dit slimme systeem en de diverse modules, vergroot u uw comfort, veiligheid en zelfs de efficiëntie van uw energieverbruik.

Fibaro maakt gebruik van de Z-Wave technologie. Dit is een draadloos signaal waarmee de verschillende componenten met elkaar communiceren. Het is daarom niet noodzakelijk nieuwe of extra kabels aan te leggen, waarmee de installatie erg gemakkelijk blijft. De zeer kleine modules passen in de montagedoos, achter uw huidige schakelaar. Daarmee voegt u extra functionaliteiten toe maar u behoudt de huidige schakelaars. U blijft dus altijd in control!

De mogelijkheden van Fibaro zijn bijna eindeloos. Elk huishouden functioneert anders. Wij maken graag een afspraak om voor uw huis en huishouden een slimme oplossing te presenteren.

CAMERA BEVEILIGING

Het beveiligen van eigendommen met camera’s wordt steeds meer toegepast. Niet zo vreemd, want met de laatste generatie camera’s worden perfecte resultaten behaald. Deze camera’s leveren haarscherpe beelden, Full HD resolutie, en hebben een groothoeklens waardoor een groot gedeelte van een erf of woning, kan worden bekeken met een enkele camera. Ook de nachtmodus is sterk verbeterd in deze laatste generatie. Door middel van de IR Led’s is nu een zicht mogelijk tot 25 meter in het donker. Bekijk Live wat er afspeelt rondom uw eigendommen of neem de beelden op.

BEHEER VAN AFSTAND

De Wifi oplossingen en Smart Home toepassingen die OptimaalWifi levert en installeert, kunnen door ons van afstand beheerd worden. Dit is zeer effectief en kostenbesparend. Zo kunt u zorgeloos gebruik maken van uw WiFi netwerk en Smart Home toepassingen en zorgen wij ervoor dat het optimaal blijft presteren.

GEÏNTRESSEERD?

NEEM CONTACT OP

OptimaalWifi is gecertificeerd volgens de volgende normen.