LAAT OPTIMAALWIFI JE NETWERK OPTIMALISEREN

OptimaalWifi heeft ruim 7 jaar ervaring in het aanleggen en optimaliseren van netwerken voor de zakelijke markt en bij particulieren die hoge eisen stellen aan hun netwerk. Wij hebben de kennis en ervaring zodat wij een netwerk voor u kunnen aanleggen wat volledig voldoet aan de vereisten van uw bedrijfsvoering. OptimaalWifi is gecertificeerd en werkt merk-onafhankelijk en is daarom in staat een oplossing te leveren die naadloos aansluit bij uw wensen en eisen.

Naast solide netwerken leveren wij ook Cloudservices, te denken aan Data in de Cloud, online backup, VPN en andere toepassingen. Omdat wij merken dat onze klanten graag het gehele beheer van het netwerk bij ons neerleggen, bieden wij tevens IP camera’s, servers en andere hardware aan. Alles met de flexibiliteit en kwaliteit waar wij voor staan.

Wij vinden dat het onderhouden van een netwerk net zo belangrijk is als de aanleg van een netwerk en bieden daarom diensten aan, zowel via de cloud als op locatie, waardoor uw netwerk continue gemonitord en aangepast kan worden en kan worden voorzien van de laatste updates.

Door de samenwerking met Ixpression kunnen we niet alleen de gehele oostelijke helft van Nederland van dienst zijn, het levert ook een breder aanbod van diensten op. We maken graag kennis met u.

ONS WERKGEBIED

OptimaalWifi levert diensten in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel.

Overige locaties na overleg ook mogelijk.

GEÏNTERESSEERD?

NEEM DIRECT CONTACT OP