MEER TEVREDEN KLANTEN DOOR UW WIFI

Gasten verwachten steeds meer van het WiFi signaal. In hotel reviews wordt WiFi steeds vaker genoemd. Laat ons een optimaal netwerk aanleggen en laat vervolgens uw WiFi de waardering voor uw hotel of restaurant vergroten.

EEN VEILIG NETWERK

Een veilig netwerk is een netwerk waar het gastennetwerk gescheiden is van het bedrijfsnetwerk. Niet zelden zien wij netwerken waar het gastennetwerk op het bedrijfsnetwerk zit waar ook het kassa systeem, muziek installatie en andere zaken mee verbonden zijn. Dat wilt u niet als ondernemer. Het gastennetwerk en het bedrijfsnetwerk dienen dan ook strikt gescheiden te zijn. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk veilig is, dat uw gasten een prima WiFi verbinding hebben en dat u zorgeloos kunt ondernemen.

wifi marketingtool

Ook op reis willen bezoekers toegang tot hun online diensten en het liefst met dezelfde snelheid als op kantoor of thuis. Ook wordt verwacht dat het WiFi signaal beschikbaar is in de eigen hotelkamer en niet alleen in de lobby. Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij u kunnen overtuigen dat een optimaal WiFi netwerk voor u en voor uw klanten, goed te realiseren is. Onderscheid uw hotel of onderneming door deze belangrijke dienst optimaal aan te bieden en maak hiermee uw onderneming populair onder de reizigers.

captive portal
CAPTIVE PORTAL

Uw klanten kunnen pas gebruik maken van uw wifi netwerk als zij inloggen op de – naar wens in te richten -‘captive portal’, een welkomstscherm voor uw bezoekers wat uw merk en uitstraling combineert met de social login, loyalty programma en eventueel opties voor mobiele telefoons.

Optioneel is een ‘Like’ van uw merk of onderneming op sociale media vereist, hetgeen exposure oplevert. Bereik daardoor meer mensen die mogelijk in uw aanbod geïnteresseerd zijn.

GEÏNTERESSEERD?

NEEM DIRECT CONTACT OP