KLANTVRIENDELIJKE PARKEN HEBBEN WIFI

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, uw gasten hebben er zin in. De charme van het kamperen is sterker dan de luxe van thuis; behalve als het om de WiFi gaat. Een stabiele WiFi verbinding is erg belangrijk voor uw gasten en beïnvloedt in sterke mate de tevredenheid van uw klanten.

WIFI voor RECREATIE

OptimaalWifi heeft veel ervaring met WiFi toepassingen voor de recreatiesector en begrijpt goed de wensen en uitdagingen van de recreatieondernemer. Graag denken wij met u mee om het voorzieningen niveau van uw organisatie te verhogen door een optimaal WiFi netwerk aan te bieden. Dat dit erg belangrijk is voor uw gasten is duidelijk te zien aan de vele fora die inzoomen op de WiFi kwaliteit van campings, bungalowparken, enz.

Wij hebben diverse oplossingen, ook voor situaties waar toegang tot internet beperkt is omdat er bijvoorbeeld alleen ADSL beschikbaar is in uw regio. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

EIGEN PORTAL

Wilt u uw gasten laten inloggen op een portal met daarop uw informatie en logo? Wij regelen dat graag voor u. Uiteraard zijn vele andere opties eveneens mogelijk om het netwerk beschikbaar te stellen voor uw gasten. Wij informeren u graag.

OVERAL BEREIK

De verste uithoek van uw camping kan net als de rest van uw camping volledig gedekt worden door een stabiel netwerk. Hiervoor gebruiken we een straalverbinding, oftewel een point-to-point verbinding. Zodoende zijn er geen plekken meer waar slecht of geen WiFi signaal is. Waar uw klanten zich ook bevinden op de camping, u kunt ze verzekeren dat verbonden zullen zijn.

ZORGELOOS WIFI

Als recreatieondernemer heeft u het druk, zeker in het hoogseizoen. Heel vervelend als u steeds benaderd wordt door uw gasten omdat het WiFi niet goed functioneert. OptimaalWifi onderhoudt uw WiFi netwerk van afstand en we zorgen ervoor dat het netwerk optimaal blijft functioneren. Zorgeloos dus. Zo kunt u uw aandacht op andere zaken richten.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Laat uw gegevens achter zodat een vrijblijvende afspraak gemaakt kan worden. Het juiste moment om uw netwerk te optimaliseren is nu!

Contactformulier

    GEÏNTERESSEERD?

    NEEM DIRECT CONTACT OP

    OptimaalWifi is gecertificeerd volgens de volgende normen.