OptimaalWifi en Ixpression zijn vanaf 1 december 2016 samenwerkingspartners. Deze samenwerking is voor beiden interessant omdat onze kennis en kunde in een samenwerkingsverband het mogelijk zal maken om grotere projecten aan te nemen. Daarnaast zal dit leiden tot een nog betere dienstverlening, want Ixpression heeft veel kennis en ervaring met het maken en hosten van websites en -shops. Ook telefonie behoort tot hun expertise. Deze diensten zal OptimaalWifi ook aanbieden met dezelfde service en kwaliteit dienstverlening zoals u gewend bent.

Ixpression is gevestigd in Lichtenvoorde. Vanwege hun locatie en werkgebied, wordt door dit samenwerkingsverband een groot gebied voorzien van onze diensten. Van Enschede tot Maastricht staan wij graag voor u klaar!

Dit samenwerkingsverband is, vanwege regelmatige en succesvolle samenwerking in het verleden, een logische stap. We kijken uit naar toekomstige samenwerking en maken graag kennis met u en uw wensen met betrekking tot Wifi- en internettoepassingen.