W.A.A.S

OptimaalWifi biedt Wifi As A Service (W.A.A.S.) aan. Naast betrouwbare en snelle wifi wordt service een steeds belangrijker onderdeel voor bedrijven en voor particulieren. Diensten en oplossingen moeten altijd up en running zijn. Wifi As A Service (W.A.A.S.) is een service die u alle zorgen uit handen neemt van één van de belangrijkste componenten van communicatie, bedrijfsvoering en entertainment; uw netwerk.

WIFI AS A SERVICE

Wat kunt u van Wifi as a service (W.A.A.S.) verwachten? OptimaalWifi inventariseert uw wensen en eisen, bekijkt en meet de locatie en vervolgens zal het netwerk geïnstalleerd worden. En dan zijn we nog niet klaar. OptimaalWifi zal uw netwerk vervolgens onderhouden, updaten en aanpassen indien dat wenselijk is. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat uw bedrijfsvoering niet stil komt te liggen en dat u thuis op elk moment van u favoriete applicaties gebruik kunt maken. Dat is Wifi As A Service (W.A.A.S.), een totaal oplossing voor uw netwerk. OptimaalWifi is actief in de regio Maastricht en Eindhoven.

Wifi as a service, wifi beheer
W.A.A.S betrouwbare wifi service
BETROUWBARE WIFI SERVICE

Bij een betrouwbare wifi service (W.A.A.S.) hoort ook een moderne manier van netwerkbeheer. Een manier van netwerkbeheer wat de kosten laag houdt en de tijd die benodigd is om knelpunten op te lossen, minimaal houdt. OptimaalWifi beheert uw wifi vanuit de cloud. Vanaf afstand kan er worden ingelogd op uw access points en kunnen wijzigingen aangebracht worden en kan de software geüpdate worden. Hierdoor blijft uw access point optimaal functioneel binnen de kaders van de Nederlandse regelgeving betreffende kanaal gebruik en uitgestraalde zendvermogen. En mocht u behoefte hebben aan een extra SSID, ander wachtwoord, gastnetwerk of andere instellingen, dan kan dat ook vanaf afstand voor u geregeld worden. Dit is allemaal onderdeel van de Wifi As A Service (W.A.A.S.).

WIFI BEHEER WAAR U OP KUNT REKENEN

OptimaalWifi biedt u WIFI beheer waar u op kunt rekenen. Een onderdeel van Wifi as a service (W.A.A.S.) is dat alle netwerkapparatuur die OptimaalWifi installeert bij u op locatie (wij opereren voornamelijk in Eindhoven, Maastricht en omstreken), eigendom van OptimaalWifi blijft. Daardoor heeft u geen zorgen als units defect raken of niet meer presteren zoals verwacht en afgesproken. In dat geval worden deze direct vervangen. En u bent verzekerd van moderne en snelle producten, aangezien de apparatuur bij u op locatie met regelmaat vervangen wordt voor de laatste generatie netwerkwerk apparatuur. Wifi beheer waar u op kunt rekenen!

Voor deze gehele oplossing waarin uw locatie voorzien wordt van een optimaal werkend Wifi signaal en waarbij het netwerk onderhouden en beheerd wordt in de cloud, is geen investering vereist. Voor een vast bedrag per maand voor een afgesproken duur van de W.A.A.S. service kunt u zorgeloos genieten van een snel, stabiel en volledig dekkend Wifi signaal. Bij OptimaalWifi kunt u rekenen op een betrouwbaar WIFI beheer en een betrouwbare WIFI service!

GEÏNTRESSEERD?

NEEM CONTACT OP

OptimaalWifi is gecertificeerd volgens de volgende normen.