OVER  OPTIMAALWIFI

De hoeveelheid toepassingen die gebruik maken van WiFi zijn oneindig en zeer divers. Ondanks deze enorme variëteit hebben al deze toepassingen twee eigenschappen gemeen. De WiFi moet voldoende bereik hebben om de toepassing te gebruiken op de gewenste locatie én het WiFi netwerk moet voldoende capaciteit hebben om deze toepassingen vloeiend te laten draaien, ook allen op hetzelfde moment. Bij een slecht WiFi netwerk ontbreekt het vaak aan één of zelfs beide van deze eigenschappen.

LAAT OPTIMAALWIFI JE NETWERK OPTIMALISEREN

OptimaalWifi heeft ruim 5 jaar ervaring in het aanleggen en optimaliseren van netwerken voor het MKB, maar ook voor particulieren en heeft de kennis en ervaring een netwerk voor u te creëren wat volledig voldoet aan de vereisten van uw bedrijfsvoering. OptimaalWifi is gecertificeerd en werkt merk-onafhankelijk en is daarom in staat een netwerk voor u te creëren dat naadloos aansluit bij uw wensen en eisen.

Wij vinden dat het onderhouden van een netwerk net zo belangrijk is als de aanleg van een netwerk en bieden daarom diensten aan, zowel via de cloud als op locatie, waardoor uw netwerk continue gemonitord en aangepast kan worden en kan worden voorzien van de laatste updates.

Een goed WiFi signaal biedt mogelijkheden. Domotica, camera’s, beveiliging, rookmelders en tal van andere slimme apparaten en oplossingen kunnen nu goed gebruikt worden. OptimaalWifi levert en installeert deze slimme apparaten voor u zodat uw bedrijfspand of woning, geheel naar uw wens ingericht, gemonitord en bediend kan worden.

Door de samenwerking met Ixpression kunnen we niet alleen de gehele oostelijke helft van Nederland van dienst zijn, het levert ook een breder aanbod van diensten op. We maken graag kennis met u.

ONS WERKGEBIED

OptimaalWifi levert diensten in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel.

Overige locaties na overleg ook mogelijk.

GEÏNTERESSEERD?

NEEM DIRECT CONTACT OP